Breeding

Puppies

Info

If you are interested in an Australian Kelpie puppy please contact me for more info. You are welcome to contact me for future waitinglist. Best time to reach me is between 20.00 – 22.00.

If you are looking for a ”medium class” extra small kelpie for agility – Don´t bother asking! My goal is to breed within the standard, not to make extreme changes to the breed!

We are expecting puppies

Birth week

Dam: 
Sire: 

Jeg søger af og til fodervært til en tævehvalp.

Litter plans

Fall 2024

Dam: Skovfarmen´s Brown Siggy Stardust
Sire:  Didaktic`s Come - Bye

Give me a call if you want to hear more.

Current litter

No current litter

Dam: 
Sire: 


Fodervært

Information will follow in danish

Fodervært/udstationeringsvært

Fodervært for en Kennel Skovfarmen's hvalp
Da jeg fra hvert kuld jeg laver, er interesseret i at beholde en tævehvalp for fremtidig avl, men ikke har kapaciteten og tiden herhjemme til at have så mange hunde hjemme selv, så søger jeg efter aktive familier som er interesseret i at have en udstationeringshvalp.

Jeg ønsker ikke at have kennel på den måde at jeg er nødt til at holde mine hunde i bure/løbegårde eller at de ikke får den fornødne kontakt og træning. De fortjener alle at være en del af familien selvom de også indgår i Kennel Skovfarmen's!

Det er kun tæver som bliver udstationeret. Jeg er kun interesseret i at udstationere tæver i Danmark.

Mine krav til dig som fodervært er at du aktivt vil træne med hund. Det være sig lydighed, agility, brugshundetræning eller hyrdearbejde. Jeg ser også gerne at du vil konkurrere med din hund, men det er ikke et absolut krav. Kelpien er en race som skal aktiveres og have lov til at bruge sin hjerne, derfor er jeg ikke interesseret i foderværter som kun er på udkig efter en familiehund. Når jeg skal bruge tæven til avl så er det noget vi aftaler i fællesskab så det passer ind i vores fælles planer.

Foder/udstationeringsaftalen bliver lavet på DKK's udstationeringsaftale som er juridisk gyldig. Hvis du er interesseret i at blive fodervært eller ønsker mere uddybende information vedrørende ovenstående, så giv mig et ring.

Jeg ønsker selvfølgelig at lære en evt. fodervært godt at kende inden jeg sætter en hvalp ud på foder.

Med venlig hilsen
Kennel Skovfarmen's
Brigitta Golde
Juni 2022

Tæven udstationeres enten på helfoder eller halvfoder

 • Helfoder:

  Du betaler ikke noget for hvalpen! Jeg betaler forsikring i hvalpens første år. Jeg betaler for HD/AD undersøgelser, øjenlysning, hjertescanning. Og jeg dækker andre udgifter i forbindelse med avl. Du betaler selv for de daglige udgifter i forbindelse med hunden.

  Jeg kræver at hunden skal udstilles på mindst 3 udstillinger efter aftale. Udstillingsgebyret betaler jeg.

  Ved helfoder vil jeg have 2 kuld på tæven. Tæven skal have kuldene her hos mig. Begge kuld vil jeg have inden at tæven er fyldt 6 år derefter overgår fuldstændig ejerskab til foderværten også selvom jeg bare har fået et kuld på tæven. Dette er det eneste tidspunkt hvor jeg vil kræve at hunden er hos mig.

 • Halvfoder:

  Du betaler halv pris for hvalpen. Du betaler selv forsikring. Vi deler udgifterne i forbindelse med HD/AD undersøgelse, øjenlysning og hjertescanning. Jeg dækker alle udgifter i forbindelse med avl. Du betaler selv de daglige udgifter i forbindelse med hunden.

  Jeg kræver at hunden skal udstilles på mindst 3 udstillinger efter aftale. Jeg betaler 1 udstillingsgebyr.

  Ved halvfoder skal jeg have et kuld på tæven. Kuldet vil jeg have inden tæven fylder 4 år. Tæven skal have kuldet hjemme hos mig. Dette er det eneste tidspunkt hvor jeg vil kræve at hunden er hos mig.

  Hvis det viser sig at jeg ikke vil have hvalpe på tæven så overgår fuldstændigt ejerskab til foderværten ellers overgår fuldstændig ejerskab senest når hunden fylder 4 år.

Breeder of Australian kelpie since 2005.

Breeding on Australian kelpie in Denmark with a focus on mentally stable individuals with good work capacity with exteriors that lean towards the FCI breed standard.

The kennel is inspected and approved by the Danish Kennel Club.

Brigitta Golde
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.